Emura

Een uiterst intelligent airconditioningsysteem met een stijlvol design voor het koelen én verwarmen van uw woning. Deze energiezuinige lucht/lucht warmtepomp zorgt voor een optimaal comfort, het hele jaar door.


Uw totale klimaatoplossing

Verwarmen, koelen en luchtzuivering met één compleet systeem
Energiebesparing door innovatieve duurzame technologieën. Warmtepompen onttrekken warmte aan de buitenlucht wat een kostenbesparing oplevert.
Energiezuinige airconditioning die uitgerust is met onze kenmerkende invertertechnologie verbruikt minder energie.
Emura

Intelligente bewegingssensor

Ontworpen voor uw comfort
De intelligente 2-zondebewegingssensor gebruikt sensoren om personen te detecteren en de luchtstroom te richten naar een zonde, waar op dat moment geen personen aanwezig zijn. Uw systeem schakelt automatisch over op een energiebesparende modus wanneer er niemand in de ruimte aanwezig is.

Luchtzuivering

Een zuiver en gezond klimaat
Het fotokaalytisch luchtzuiveringsfilter uit titaniumapatiet filtert microscopische stofdeeltjes uit de lucht, absorbeert organische verontreinigingen zoals bacteriën, virussen en breekt zelf onaangename geurtjes af. Het luchtfilter van Daikin Emura verzamelt en verwijdert microscopische stofdeeltjes, allergenen, geuren, bacteriën en virussen en houdt zo uw lucht gezond en zuiver.

Energierendement

  • Maakt gebruik van 80% hernieuwbare energie uit de lucht en 20% van traditionele energiebronnen.
  • Invertertechnologie bespaart 30% meer energie/
  • De intelligente modus en energiezuinige instellingen verlagen overtollig verbruik.
  • Beschikbaar met Bluevolution-technologie om de impact op het milieu verder te verlagen en de energieprestaties te verbeteren.

Ontworpen in Europa

Het strakke design en het stijlvolle ontwerp past in ieder interieur. Daikin Emura wordt internationaal bekroond voor zijn design en is beschikbaar in kristalwit en zilver.

Meerdere Ruimtes

Eén of meerdere ruimtes, aan u de keuze Met de Multi-splitsystemen kunt u tot maximaal 5 split-binnendelen op 1 split-buitendeel aansluiten. Alle binnendelen kunnen afzonderlijk worden bestuurd.

Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie?

U kunt ons alles vragen over uw specifieke situatie.