Lucht/lucht warmtepompen

Daikin airconditioningsystemen zijn lucht/lucht warmtepompen, die uw woning niet alleen koelen maar ook verwarmen. Door vooral gebruik te maken van de hernieuwbare energiebron lucht zorgen zij voor een lagere CO2 -uitstoot en een optimaal comfort, het hele jaar door.

Voor elk type woning

Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, een Daikin airconditioningsysteem is een logische oplossing voor het koelen én verwarmen van uw woning. Onze lucht/lucht warmtepompen zijn eenvoudig te plaatsen en ideaal om oude traditionele systemen te vervangen. De flexibele oplossingen zijn toepasbaar in alle ruimtes en met energielabels A+++ een goede keuze voor energiezuinige woningen.
Airconditioning
Airconditioning

Maakt gebruik van hernieuwbare energie

Onze lucht/lucht warmtepompen maken voor 80% gebruik van de hernieuwbare energiebron lucht en 20% van traditionele energiebronnen. Ze verwarmen en koelen uw woning met een energierendement van A+++, het hoogst mogelijke energierendement op de markt.

Uitgerust met onze kenmerkende invertertechnologie

De inverter van Daikin is een energiebesparende technologie die de motorsnelheid efficiënt regelt en het energieverbruik tot 30% verlaagt. In de plaats van extra energie te stoppen in starten en stoppen, past de inverter de snelheid van de motor aan zodat die continu en op termijn efficiënter draait.

Split-systeem

Airconditioning

1 binnendeel wordt op 1 buitendeel aangesloten

Verwarmt en koelt 1 ruimte

Eenvoudige plaatsing

Multi-splitsysteem

Airconditioning

Maximaal 5 binnendelen worden op 1 buitendeel aangesloten

Verwarmt en koelt maximaal 5 verschillende ruimtes

Bediening van afzonderlijke ruimtes

Airco Units