Op zoek naar een airco in Rhenen?

Dan bent u hier aan het juiste adres!
Wij zijn dé airco specialist van Rhenen en kunnen uw huis voorzien van een op maat aangelegd airco systeem. Van ontwerp tot realisatie. Het is bij ons allemaal mogelijk.

Airco units kunnen uw huis heerlijk koel krijgen mits de capaciteit is afgestemd op uw woning. Tegenwoordig is er veel meer mogelijk dan vroeger. Wist u dat het ook mogelijk is om uw huis te verwarmen met een airco installatie?
Airco Rhene
Energiezuinige Airco

Energiezuinig

Vele mensen denken nog dat airco's veel energie verbruiken en zijn bang voor een toren hoge energie rekening. Dit argument behoort tegenwoordig echter tot het verleden. De airco’s van tegenwoordig zijn namelijk zeer energiezuinig. Met een airco kun je zelfs duurzaam verwarmen en koelen. Zeker in combinatie met zonnepanelen is dit een hele duurzame optie.

Er zijn tegenwoordig zelfs systemen die kunnen detecteren of er mensen aanwezig zijn en vanzelf uitschakelen als er niemand in de ruimte aanwezig is.

Lucht/lucht warmtepomp

Een airco unit wordt ook wel een lucht/lucht warmtepomp genoemd. Naast dat dit apparaat uw huis kan koelen kan het ook de luchtvochtigheid reduceren.

Tevens zijn er systemen die de luchtvochtigheid kunnen verhogen als het te droog in een ruimte is, zodat het altijd aangenaam in uw huis, kantoor of winkel is.
Airco Rhene
Airco Rhene

Advies op maat

Op basis van uw wensen en behoeften kunnen wij het meest geschikte airconditioningsysteem voor u selecteren. Onze kennis en ervaring stelt ons in staat om u uitstekend te kunnen helpen met een airconditioning in Rhenen.

Wij leveren en monteren onder andere de klimaatbeheersing voor woningen, kantoren en winkels. Voor iedere situatie hebben wij de juiste oplossing. Heij Duurzame Energie beschikt ook over een eigen airco service. Zo kunnen wij u een totaalplaatje aanbieden rondom de installatie en het onderhoud van uw airconditioningsysteem.