Ururu Sarara

Unieke alleskunner met 5 luchtbehandelingstechnieken in één systeem: verwarmen en koelen, bevochtiging, ontvochtiging, luchtzuivering en ventilatie met hoge energierendementen (A+++) en puur comfort, het hele jaar door.


Verwarmen & Koelen

De Basis van een perfect binnenklimaat
De Ururu Sarara is niet alleen gemaakt voor verkoeling tijdens de warme zomermaanden. Het systeem kan ook snel en efficiënt de ruimte verwarmen, waardoor de Ururu Sarara het hele jaar door een waardevol onderdeel van uw woning is.

Luchtzuivering

Verbeterde binnenluchtkwaliteit dankzij de Flash-streamer technologie van Daikin. De Ururu Sarara zorgt voor continue gezuiverde en allergievrije lucht. De lucht wordt gezuiverd van stof en pollen dankzij het gebruik van filters voorafgaand aan het fotokatalytische luchtzuiveringsfilter, die alle onaangename geurtjes afbreekt, zoals sigarettenrook en kookluchten.

In de laatste fase geeft de Flash-streamer de lucht een aanvullende behandeling: het breekt eventuele restanten af van formaldehyde, virussen en schimmels.
Ururu Sarara
luchtzuivring-ururu-sarara

Ventilatie

Verse lucht, zelfs met gesloten ramen. De Ururu Sarara brengt verse, geconditioneerde lucht de ruimte in. Breng verse, koele lucht in uw ruimtes. De krachtige ventilatiecapaciteit van 30m³/u kan in minder dan 2 uur een ruimte van groter dan 26 m² voorzien van verse lucht, op de gewenste temperatuur en zonder warmteverlies.

Bevochtiging/Ontvochtiging

Bevochtiging (Ururu)
Het unieke, intelligente bevochtigingssysteem van de Ururu Sarara haalt de juiste hoeveelheid vocht uit de buitenlucht en transporteert deze naar het binnendeel, dat ervoor zorgt dat het vocht wordt toegevoegd aan de lucht in de ruimte, zodat deze niet te droog is.

Ontvochtiging Sarara
De intelligente, efficiënte ontvochtiging van de Ururu Sarara reduceert automatisch de vochtigheidsgraad van de binnenlicht en houd tegelijkertijd de gewenste temperatuur constant, Dit voorkomt onnodige koeling en staat garant voor een optimaal comfort.

Luchtzuivering

Zuivere, allergievrije lucht met de Flash Steamer Met de Flash Stream technologie wordt de inkomende lucht gezuiverd van stof en pollen door het gebruik van filters voor het fotokalytische luchtzuiveringsfilter, die alle onaangename geurtjes (sigarettenrook, kookluchten, etc.) afbreekt. In de laatste fase geeft de Flash Steamer de lucht een aanvullende behandeling door bacteriën, virussen en schimmels af te breken.

Zelfreinigend filter

Betrowbaar luchtfilter voor maximaal comfort en rendement Het reinigen van filters hoort tot het verleden. Door de zelfreinigende technologie van de Ururu Srara worden filters dagelijks automatisch gereinigd, waardoor de luchtstroom stabiel blijft en het rendement wordt verhoogd door het energieverbrui, met 25% te verminderen.

Fluisterstille werking

Ontworpen voor rust De Ururu Srara heeft een fluisterstille werking met een geluidsdrukniveau van slechts 19 dB(A) is het systeem nauwelijks hoorbaar. Ter vergelijking: het omgevingsgeluid in een stille ruimte bedraagt gemiddeld 40 dB(a).

Bekroond ontwerp

Reddot Design Award 2013 De Ururu Sarara geïnspireerd door de Japanse Ögi-waaier", heeft de Reddot Design Award 2013 gewonnen in de categorie airconditioning.
Ururu Sarara

Intelligente luchtverdeling

De intelligente 3-zonebewegingssensor van de Ururu Sarara detecteert of er mensen aanwezig zijn in de ruimte, voor een perfecte luchtstroom en een optimaal comfort. Bent u aanwezig, dan wordt de luchtstroom van u afgewend en indien u de ruimte verlaat, schakelt het systeem automatisch over op de energiebesparende modus of wordt het systeem zelfs uitgeschakeld.

De meest energiezuinige oplossing

  • Bluevolution technologie voor een lagere CO2-uitstoot: eerste lucht/lucht warmtepomp met het milieuvriendelijke koudemiddel R-32 op de markt.
  • Maakt gebruik van 80% hernieuwbare energie uit de lucht en 20% van traditionele energiebronnen.
  • Invertertechnologie voor een energiebesparing van 30%.
  • Intelligente 3-zonebewegingssensor en Econo-modus beperken overtollig energieverbruik.
  • Automatische filterreiniging vermindert het energieverbruik met 25%.
Ururu Sarara