Stylish

Een nieuw, compact en stijlvol wandmodel, dat past in ieder interieur voor een maximaal comfort en een zeer laag energieverbruik (energielabel A+++ bij koelen én verwarmen). Verkrijgbaar in 4 uitvoeringen: wit, grijs, zwart en zwarthout.


Slim en efficiënt design

De Stylish combineert een modern design en geavanceerde technologieën tot een klimaatoplossing met maximaal comfort en hoge rendementen.

De beste comfort oplossing

Met de Stylish is Daikin erin geslaagd om de optimale balans te creëren tussen functionaliteit en vormgeving. Dit innovatieve wandmodel past in ieder interieur.
Stylish

Innovatieve technologieën

Om de beste energieprestaties en een betrouwbare werking te garanderen, maakt Daikin gebruik van eigen innovatieve technologieën zoals het Coanda effect en de Flash-streamer. U kunt de Stylish bedienen en optimaal laten presteren met een app via uw smartphone of via de infrarood afstandsbediening.

Verse & Zuivere lucht

De Stylish zorgt voor de hoogste binnenluchtkwaliteit dankzij de Flash-streamertechnologie van Daikin. Dit systeem verwijdert stofdeeltjes, allergenen en geuren voor een schone en gezonde binnenlucht.

Bekroond ontwerp

Stylish is geïnspireerd door zijn voorgangers, Daikin Emura en Ururu Sarara. Dit nieuwe wandmodel won de Good Design Award 2017 voor zijn innovatieve uitstraling en functionaliteiten. Met deze prijs krijgt Stylish ook erkenning als de nieuwe standaard op het gebied van comfort en rendement in de HVAC-R-sector.

Coanda-effect

Het Coanda-effect optimaliseert de luchtstroom en zorgt voor een comfortabel klimaat. Dankzij de speciaal ontworpen kleppen wordt de luchtstroom nauwkeuriger gericht en ontstaat er een betere temperatuurverdeling in de ruimte. Het systeem bepaalt het luchtstroompatroon op basis van de vraag of de kamer moet worden verwarmd of gekoeld. De twee verschillende luchtstroompatronen voorkomen tocht en zorgen voor een stabielere en comfortabele kamertemperatuur voor alle aanwezigen in de ruimte.

Stabiele ruimtetemperaturen

Via een intelligente thermische sensor detecteert de Stylish de oppervlaktetemperatuur van een ruimte en zorgt het systeem voor een comfortabel klimaat. De intelligente thermische sensor bepaalt eerst de huidige ruimtetemperatuur en verdeelt vervolgens de lucht gelijkmatig over de ruimte. Daarna wordt er overgeschakeld op een luchtstroompatroon waarmee warme en koele lucht naar de juiste plek wordt gericht.

fluisterstille werking

De Stylish is voorzien van een ventilator met vernieuwd ontwerp, voor een optimale luchtstroom en een hoger rendement bij een lager geluidsniveau. Om het rendement te verbeteren, heeft Daikin een nieuwe ventilator ontworpen die efciënt werkt in de compacte afmetingen van de Stylish. Samen zorgen de ventilator en warmtewisselaar voor de allerbeste energieprestaties, maar tegelijkertijd werken ze zo goed als geruisloos.

Beschikbaar in 4 uitvoeringen: wit, zilver, matzwart en zwarthout

Een compact, stijlvol en functioneel design, dat past in ieder interieur.

Een 'Stylish' design

  • Gebruikers kunnen kiezen uit drie verschillende uitvoeringen (wit, zilver en zwarthout)
  • De afgeronde hoeken creëren een onopvallend en ruimtebesparend design
  • De kleine afmetingen maken van dit systeem de meest compacte op de markt
  • Het onopvallende paneel is verkrijgbaar met verschillende texturen en kleuren, waardoor het past in ieder interieur


Intelligent en efficiënt design

  • Intelligente sensoren, zoals de grid-eyesensor, optimaliseren de prestaties
  • Het Coanda-effect optimaliseert de luchtstroom voor een betere temperatuurverdeling in de ruimte
  • Een verbeterde ventilator staat garant voor een hoge efficiëntie met een laag geluidsniveau
  • Meer comfort en een hogere energie-efficiëntie dankzij geavanceerde technologieën