Perfera: slim comfort

De intelligente, betrouwbare en duurzame klimaatoplossing voor een gegarandeerd energierendement tot A+++ bij het koelen en verwarmen van uw woning.

Intelligente bewegingssensor

Ontworpen voor uw comfort
De intelligente 2-zondebewegingssensor gebruikt sensoren om personen te detecteren en de luchtstroom te richten naar een zonde, waar op dat moment geen personen aanwezig zijn. Uw systeem schakelt automatisch over op een energiebesparende modus wanneer er niemand in de ruimte aanwezig is.
Perfera

Comfortabele klimaat regeling

De buitenkant van de nieuwe Perfera staat volledig in het teken van eigentijds design, maar uw perfecte binnenklimaat komt uit het hart. En als de door u ingestelde luchttemperatuur eenmaal is bereikt, zorgt de bredere lamel voor een krachtigere, constantere luchtstroom die gelijkmatig over de ruimte wordt verdeeld dankzij de ingenieuze 3-D luchtstroom. De Perfera is volledig nieuw ontworpen om nóg compacter te zijn (tot wel 30 mm smaller). Het resultaat: een wandgemonteerd systeem dat zo onopvallend is, dat het bijna kunst is – een waar meesterwerk!

Energiezuinige airconditioning

  • Bluevolution technologie voor een lagere CO2-uitstoot: lucht/lucht warmtepomp met het milieuvriendelijke koudemiddel R-32
  • Maakt gebruik van 80% hernieuwbare energie uit de lucht en 20% van traditionele energiebronnen
  • Invertertechnologie voor een energiebesparing van 30%
  • Intelligente 2-zonebewegingssensor en Econo-modus beperken overtollig energieverbruik

Zuivere & schone lucht

Flash-Streamer/geurflter titaniumapatiet

De Flash-Streamer verwijdert allergenen zoals pollen en schimmelallergenen en nare geurtjes door met elektronen een chemische reactie met luchtdeeltjes op te wekken om de luchtkwaliteit te verbeteren en voor schonere lucht te zorgen. Het geurfilter van titaniumapatiet wordt gebruikt om hinderlijke geuren, zoals bijvoorbeeld van tabaksrook en huisdieren, af te breken.

Zilverfilter voor allergenen bestrijding

Het zilverflter voor allergenen bestrijding en luchtzuivering is de ideale oplossing: het vangt allergenen zoals stuifmeel op, voor een constante toevoer van schone lucht.

2-zonebewegingssensor

De luchtstroom wordt telkens naar een zone gestuurd waar op dat moment niemand aanwezig is. De detectie gebeurt in twee richtingen: links en rechts. Indien er geen personen worden gedetecteerd, zal het systeem automatisch overschakelen naar de energiebesparende modus.

Fluisterstille werking

De Perfera is voorzien van een speciaal ontwikkelde ventilator die voor een optimale luchtstroom en een hoger rendement zorgt, terwijl het geluidsniveau laag blijft. Om het rendement nog meer te verbeteren, heeft Daikin een nieuwe ventilator ontworpen die precies in de compacte behuizing van de Perfera past. Samen zorgen de ventilator en warmtewisselaar voor de allerbeste energieprestaties. Toch werken ze zo goed als geruisloos. Ssst

Meerdere Ruimtes

Eén of meerdere ruimtes, aan u de keuze Met de Multi-splitsystemen kunt u tot maximaal 5 split-binnendelen op 1 split-buitendeel aansluiten. Alle binnendelen kunnen afzonderlijk worden bestuurd.

De Flash Streamer maakt de lucht 3 keer zuiverder, gezonder en verser

Houd uw immuunsysteem gezond en adem lucht in die zuiver en vers is.

De Flash Streamer technologie maakt gebruik van elektronen om chemische reacties uit te lokken en schimmels en virussen af te breken. Dit proces beperkt de symptomen van astma en allergieën door uw woning vrij van allergenen te houden.

Perfera vloermodel

Perfera voor een comfortabele omgeving

Intelligente bewegingssensor

Wat u ook gepland heeft, u wilt uw dag graag comfortabel doorbrengen. Uw woonruimte moet het hele jaar door aangenaam aanvoelen, of dat nu gebeurt met een koel briesje in de zomer of een behaaglijke warmte in de winter. De Perfera is een onopvallend systeem en heeft een stijlvol ontworpen frontpaneel, fluisterstille werking en verminderde luchtstroom, zodat elke ruimte een oase van comfort wordt.

Systeem voor verwarmen én koelen

De Perfera is een stil en fraai systeem, dat niet alleen ongeëvenaard is op het gebied van verwarmen én koelen, maar ook wat betreft comfort en design. De nieuwe Perfera heeft nu drie unieke verwarmingsfuncties om uw leven nóg aangenamer te maken: Heat Boost, vloerverwarming en Heat Plus. Kenmerken van de nieuwe Perfera • Eigentijds, modern design • Tot wel A++ bij verwarmen en A+++ bij koelen • Drie unieke verwarmingsfuncties: Heat Boost, vloerverwarming en Heat Plus • Dubbele luchtuitblaas voor een betere luchtstroomverdeling • Optimale binnenluchtkwaliteit dankzij de Flash-Streamer technologie • Geïntegreerde Online controller, geschikt voor spraakbediening • Nauwelijks hoorbaar: slechts 19 dB(A) in stille modus • Te combineren met een Split-buitendeel of een 2- of 3-poorts Multi-splitbuitendeel